Followers

Saturday, April 30, 2011

Salam semua...

Salam semua...dah lama x jengok kan....lupa password sebenarnye,..pada kekawan yg sudi ziarah...t.kasih x terhingga....Kali ni ada byk PML yg saya nk LET GO .Pada yg berminat ...TGGUUU...

Saturday, January 8, 2011

Pelita dari Batu Pahat

Salam semua ...dah lama x berN3 kat sini...sibuk sgt la agaknye aku ni...apa pun terima kasih pd semua yg masih sudi lagi menjengok blog aku ni...


 Pelita ni aku dapat dari Bt Pahat...harga nye murah la bg aku..sepasang cuma Rm30 je..yg coklat tu lak baru RM12..sebiji...sempat gak aku merayap kat kedai barang lama P.Din

Tuesday, November 9, 2010

Lama nye x jengah blog ni....

Salam semua...dah lama x jengah blog ni..dah bersawang pun.....dah ramai rakan follower yg akak x sempat nak balas ziarah....maaf banyak2 ye..pas ni akak cuba update kan blog ni dari masa kesemasa.....pada semua rakan blogger terima kasih sudi link kan blog akak ni....

Tuesday, September 21, 2010

Kad raya....


kad dari Ezany

kad dari yatt

kad dari chah

kad  dari lia

Terima kasih semua yg sudi melayang kan raya pd akak ni..sibuk sgt puasa ni sampai x sempat nak buka blog....pada ezany.yatt,chah n lain ni...akak amik kad ye...ni baru nak gantung....x kisahkan raya kan sebulan..walaupun dah lambat..akak nak gantung n tepek....gak

Tuesday, September 7, 2010

Salam Aidilfitri....


Pada rakan blogger semua sudi lah terima kad dari saya ye.........
Sempena syawal yg bakal tiba....sy ingin memohon ribuan ampun dan maaf kepada semua rakan blogger..seandainye sepanjang sy berblog ni..ada tutur kata ,gurau senda sy yg telah menyakitkan hati kalian.....Selamat hari raya ye....maaf zahir dan batin....

Sunday, August 15, 2010

Gubahan bunga utk hari raya..



Salam semua..dah lama x jengah blog ni..sibuk sgt skrg ni....tp dalam sibuk2 ni sempat gak buat gubahan bunga ni  untuk jualan...pada kawan yg harap sudi  menatap gubahan yg x seberapa ni...t.kasih ye....




Monday, August 2, 2010

Belajar buat roti...



inila hasil tanganku

Salam semua....dah lama x updatekan blog dah bersawang pun....bukan x ada barang nak nak didisplaykan  tp masa yg x mengizinkan......apa2 pun rindu sgt2 kan kekawan semua...pada kawan2 layan jer gambar2 aku yg x seberapa ni..

Wednesday, June 23, 2010

EG dah sampai

Hari ini ada parcel...dalam hati..ini mesti EG dari Na pinkmama...seronok sangat...tgk dari kotak x nampak punkemek @ koyak...tapi bila dah buka ...frustnye...ada pinggan yg dah pecah...terkilan sgt..kat kotak tu dah siap tampal FRAGILE lagi tp tengokla...apa2 pun  terima kasih banyak pada NA PINKMAMA......sy memang tgh kumpul set ni...

About Me

Dah pukul berapa ye.........